Over Jansen Klimaattechniek Barneveld

Jansen Klimaattechniek Barneveld

Een ongezond binnenklimaat kan leiden tot een lagere productiviteit en gezondheidsklachten. En daar zit u niet op te wachten. Gelukkig is er een oplossing: Jansen Klimaattechniek Barneveld. Wij plaatsen en onderhouden airconditioning en warmtepompen in kantoorpanden, woningen en andere bouwwerken.

Zakelijke en particuliere opdrachtgevers

Geert Jansen is het gezicht achter Jansen Klimaattechniek Barneveld. Hij begon jaren geleden als elektricien, maar legde zich al snel toe op zijn grote passie: airconditioning en warmtepompen. Met succes: inmiddels werkt Jansen Klimaattechniek (F-gas gecertificeerd) voor grote en kleine opdrachtgevers in heel Nederland.

In 3 stappen naar een optimaal binnenklimaat

1. Meedenken

Welke oplossing is het meest effectief voor uw situatie? Kunt u energie besparen? Wij denken actief met u mee en adviseren u graag.
2. Plaatsing
Plaatsing realiseren we doorgaans binnen twee weken. Wij zijn gewend om in de bewoonde wereld te werken en doen er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken. Onze werkplek schoon en netjes achterlaten? Dat is voor ons vanzelfsprekend.

 

3. Service

Wij werken uitsluitend met A-producten, die wij plaatsen volgens alle geldende voorschriften. Hierdoor is de kans op storingen zeer klein. Mocht er onverhoopt toch wat zijn, dan staat onze storingsdienst voor u klaar.

Advies op maat? Neem contact op met Jansen Klimaattechniek.