Warmtepomp

 

Warmtepomp

Duurzaam en milieuvriendelijk verwarmen en koelen zonder cv-installatie? Een warmtepomp van Jansen Klimaattechniek Barneveld is de perfecte oplossing.

Met een warmtepomp geniet u het hele jaar door van een aangenaam binnenklimaat in uw bedrijfspand of woning. U profiteert van een lagere energierekening en optimaal comfort. Door energie uit de buitenlucht te halen, produceert de warmtepomp warm water (tot 55 graden!) voor radiatoren en vloerverwarming. Ook kan dit energiezuinige systeem water koelen voor koeling van een ruimte.

 

Bespaar energiekosten met uw warmtepomp

Een warmtepomp levert in veel gevallen een hoger rendement dan de traditionele verwarmingsapparatuur. Hoe hoog dit rendement is, is afhankelijk van het type warmtepomp, de capaciteit, de manier waarop de lucht verdeeld wordt etc.
Wanneer we uitgaan van een verwarmingsketel met 100% rendement, een gasprijs van 63 cent en een elektriciteitsprijs van 21 cent levert een klein rekensommetje op dat een warmtepomp met een COP waarde van 3,07 of hoger rendabeler is om mee te verwarmen dan een cv-ketel. En dan is er ook nog een aantrekkelijke subsidieregeling voor een warmtepomp.

ISDE Regeling 

Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunt u een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels. De regeling is voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers.

ISDE is een subsidieregeling van het ministerie van Economische Zaken. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is verantwoordelijk voor de uitvoering.

Goed nieuws! De ISDE regeling geldt nu ook voor 2017. Kijk voor meer informatie op : http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/investeringssubsidie-duurzame-energie .

Combineer cv en warmtepomp met Techneco

De Techneco Elga is een slimme modulerende hybride warmtepomp die samenwerkt met een (bestaande) HR-ketel. De Elga is geschikt voor verwarming én koeling van de woning. De Elga zorgt met haar aantrekkelijke terugverdientijd voor een opmars van de energiezuinige bestaande woning!

– voor de bestaande bouw

– werkt samen met alle HR-ketels

– capaciteit tot 5 kW

– modulerend

– verwarmen én koelen

– besparing tot 30%

– minimale bouwkundige aanpassingen

– geen grondgekoppelde bron nodig

– warmtepomp en HR-ketel worden aangestuurd door één regeling.

 

Weten wat het voor u oplevert? Vul dan de onderstaande module in of vraag direct een offerte aan!

 

CV-Ketel Stadsverwarming
Gasverbruik per jaar (m3) Besparing per jaar Stadswarmte per jaar (Gj) Besparing per jaar
1500 € 191 34 € 263
1800 € 239 43 € 329
2100 € 287 51 € 395
2500 € 319 57 € 439
3000 € 398 71 € 549
3500 € 478 86 € 659
Uitgaande van een gemiddelde gasprijs van 0,60 per m3 en een elektriciteitsprijs van 0,19 per kWh. Deze berekeningen zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend Uitgaande van een gemiddelde warmteprijs van €24,- per Gj. Deze berekeningen zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Elga besparingstest

Direct offerte aanvragen